Eksamensprojekt - fra idé til produkt

af Emma Josefine Rohde
0 Kommentar(e)

I mit forrige blog indlæg kunne man se billeder fra min designproces samt idéer til forskellige beklædningsdesigns fra mit eksamensprojekt. Følgende billeder viser bl.a. start processen i min udvikling af mit endelige design.  Jeg har designet en nederdel med en enkelt bukseben. Først bliver mit endelige design syet op i stoffet stout, (stout er et materiale, som man altid syer sine designs op, i før man syer det op i det endelige materiale. På den måde kan man rette og tilpasse så meget man vil, uden at tænke over at stoffet ikke må gå i stykker). I næste blog indlæg kan man se billeder af mit endelige design. 

arbejdstegning

Jeg prøver her noget silkepapir på min gine, for at få en fornemmelse af propertionerne. 

by Emma Josefine Rohde

SKRIV KOMMENTAR

Skriv en kommentar