Mød Rasmus fra "Danmarks Næste Tøjdesigner"

af Martin Lindkær Petersen
1 Kommentar(e)

Lad mig kort præsentere mig selv: Jeg hedder Rasmus Seidlitz Andersen, og jeg er uddannet fra TEKO Designskolen i Herning, hvor jeg afsluttede min studietid i 2015.

Jeg har altid haft en dyb interesse for det traditionelle og klassiske herretøj, men jeg tilnærmer mig det på min egen unikke måde med min vision om den moderne mand. Det er værd at bemærke, at mange af mine designs er unisex.

Min originale tilgang til herretøjsdesign fokuserer i høj grad på at skabe en formel og præsentabel fremtoning for manden, samtidig med at jeg prioriterer komfort og udtryk.

Jeg blander afslappet og elegant loungestil med de tidløse elementer fra herremoden. Det, jeg særligt nyder, er at arbejde med spændende detaljer og små finesser for at fremhæve mandens lethed, tiltrækningskraft og elegance.

Mit arbejde afspejler også min passion for fascinerende verdenshistorie, teater og fantasifulde elementer.

Udover min designkarriere fungerer jeg også som importør af luksuriøse europæiske tekstiler, hvilket sikrer ekstremt høj kvalitet, bæredygtighed og en kærlighed til produktet.

by Martin Lindkær Petersen

SKRIV KOMMENTAR

More Green Wool
More Green Wool

Fedt nok! Jeg har også altid fokus på komfort, når jeg vælger tøj Natural Wool & Cashmere, men det er også vigtigt for mig, at kvaliteten af ​​materialet er bedst muligt. Dit tøj er helt sikkert perfekt.

Følg Os

Nyhedsbrev