Mød Jens fra "Danmarks Næste Tøjdesigner"

af Nanna Helstrup
0 Kommentar(e)
Jens fra Danmarks Næste Tøjdesigner

Mit Navn er Jens Skov Østergaard og jeg er deltager i designprogrammet "Danmarks Næste Tøjdesigner” på Dr1. Til dagligt er jeg studerende på Sustainable fashion technology på KEA og ved siden af driver jeg min egen virksomhed, RENÈ.

 Min tøjdesignstil er kendetegnet ved at være voluminøst og gender fluid, hvilket betyder, at mine kreationer er designet til at kunne bæres af mennesker uanset deres køn eller udtryk. Jeg tror på diversitet og inklusion i modeverdenen, og det er en central del af mit designfilosofi. Samtidigt forholder jeg mig til en tidløs æstetik som ikke er baseret på trends.

 

Min unikke tøjdesignstil er karakteriseret ved oversized, gender fluid tøj, som jeg skaber med en passion for diversitet og et udtryk for mangfoldighed. Hver af mine kreationer laves i en eller anden forstand for at bryde med konventionelle kønsnormer og omfavne individualiteten. Jeg tror på, at mode er en måde at udtrykke sig selv på, og ikke skal begrænses af kasser såsom kønsroller.

 Selvom jeg ikke har syet i så mange år - kun 2,5 år - har min dedikation og passion for håndværket drevet mig til at lære og udvikle mig konstant. Jeg har en naturlig evne til at fange detaljerne. Jeg har en naturlig passion for præcision og håndværket og selvom jeg har en lille erfaring, har jeg udviklet mig meget. Jeg tror, at det er opmærksomhed til detaljer, der blandt andet gør tøj unikt og vigtigst af alt kan bruges i mange år.

by Nanna Helstrup

SKRIV KOMMENTAR

Følg Os

Nyhedsbrev